Diverse nostalgische foto's van de RPI deze zijn gemaakt tussen 1950 en 1960 ten tijde dat Sjaan de Groot daar heeft gewerkt.

Hier onder ziet u prachtige nostalgische foto's van vroeger, kijk en geniet. 

 

 

Hier ziet u Sjaan de Groot uiterst Rechts van de drie dames, op de achtergrond het gebouw van de RPI Hier ziet u Sjaan staand achter de tafel met haar arm om een patiŽnt heen en in een witte schort. Het personeel destijds van de RPI, met helemaal links in de tweede rij mijn moeder Sjaan de Groot.

 

Hier ziet u mijn moeder Sjaan de Groot zittend met de armen over elkaar samen met andere personeelsleden van de RPI Op deze foto ziet een het personeel samen met de patiŽnten. Er was vroeger ook elk jaar kermis bij de RPI, hier ziet u mijn moeder Sjaan de Groot met schort in de draaimolen samen met een patiŽnt.

 

Op deze foto ziet verplegend personeel met enkele patiŽnten. Op de tweede rij vierde van links zit mijn moeder Sjaan de Groot, derde van links is Lies van Doren, deze zou in 1968 met mijn oom Herman de Groot trouwen. Op deze foto ziet moeder Sjaan de Groot zijn staat achter de man die gehurkt zit, en Lies van Doren toekomstig schoonzusje van mijn moeder, zij staat tussen twee patiŽnten in. Hier ziet u links Sjaan de Groot met een patiŽnt en een onbekende collega van Sjaan.

 

Hier ziet u links mijn moeder Sjaan de Groot met een onbekend persoon. Deze foto is vermoedelijk gemaakt tijdens de jaarlijkse kermis op de RPI dat was toen nog. Links ziet u mijn moeder Sjaan de Groot dansen met een onbekend persoon, recht danst er een ander koppel. Hier poseren drie personeelsleden van de RPI. Mijn moeder Sjaan de Groot ziet u helemaal rechts. Mocht u de andere twee personeelsleden kennen laat mij dit dan even weten per mail

 

Prachtige nostalgische foto van de jaarlijkse kermis bij de RPI. Deze foto is tussen 1950 en 1960 genomen. Deze foto is gemaakt bij de RPI. De foto dateert van 6 december 1954 Hier ziet u het personeel van de RPI tijdens het middagmaal, tweede van links ziet u mijn moeder Sjaan de Groot.

 

rpi22.jpg (63345 bytes)
Deze prachtige foto is genomen tussen 1950 en 1960, op deze ziet u het personeel en de patienten van de RPI tijdens een dag je uit naar het Ouwehands Dierenpark Rhenen. Mijn moeder Sjaan de Groot staat op deze er helaas niet op. Klik op de foto om een vergroting van deze prachtige foto te zien. Herkent u nog mensen laat mij dat dan even weten per mail