Oproep voor de inwoners van Eindhoven en Omgeving

down

Wie in Eindhoven en omstreken heeft nog oude foto's van Eindhoven? alle fotomateriaal is welkom, ik zoek met name oude foto's/prenten van oud Stratum waar mijn familie de Groot vandaan komt. Mocht u in het bezit zijn dan hoor ik dit graag van u mijn bedoeling met deze foto's is om deze te verwerken in mijn digitale website over mijn familie de Groot uit oud Stratum te Eindhoven. U kunt uw foto's/prenten sturen of mailen naar:

Michel Janssen

Talmapad 18

6535 WG Nijmegen

postmaster@stratum-heden-en-verleden.nl

Mobielnr: 06-42462230

Tel: 024-3882283 (na 18.00 uur)

Tot slot wil ik u vermelden dat u de foto's/prenten die u aan mij uitleent ook weer ongeschonden terugkrijgt. 

p.s. Verder zou ik van vooral van de oudere mensen die Driek de Groot en Johanna Cateriana Lathouwers persoonlijk gekend hebben, graag hun verhaal willen horen hoe mijn opa en oma vroeger hadden geleefd. U kunt uw verhaal naar bovenstaand e-mailadres mailen. 

 

down

Wie heeft er nog foto's van de bevrijding van Eindhoven?

 

Wie uit Eindhoven en omgeving heeft nog foto's van de bevrijding van Eindhoven op 18 september 1944? Mocht u nog in bezit zijn van nog oude vergeelde foto's van die tijd dan zou ik het prettig vinden dat u een kopie naar mijn bovenstaand mailadres zou sturen. Tevens zou ik u daarvoor alvast hartelijk willen bedanken. 

 

Top