Mijn familie De Groot uit Stratum te Eindhoven

 


down

Een tijdje geleden is bij mij het idee gerezen op een nostalgische website te gaan maken over mijn familie De Groot uit oud stratum te Eindhoven, tevens kunt u ook oude nostalgische foto's van Stratum en Eindhoven zien. Deze website bevat ook vele familiekiekjes van meerdere gezinsleden van de familie De Groot of van personen alleen. Ook Eindhoven zelf mag niet vergeten worden, u kunt veel oude nostalgische foto's van Eindhoven zien, ook het tegenwoordige Eindhoven komt aan bod. Tot slot ziet u verder diverse links en ander materiaal wat met Eindhoven te maken heeft. Ik wens u veel kijk en leesplezier toe bij deze nostalgische website. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij mailen schrijven of bellen. 

postmaster@stratum-heden-en-verleden.nl 

Talmapad 18

6535 WG Nijmegen

Mobiel nummer 06-42462230

Tel: 024-3882283

down

Michel Janssen

De webmaster van mijn familie de Groot uit Oud Stratum te Eindhoven

 

down

Tip
Mijn moeder Sjaan de Groot woont tegenwoordig in het prachtige dorp Groesbeek. Wilt u meer weten over dit mooie dorp in het Rijk van Nijmegen, Klik dan op deze Link

 


down

Deze foto is gemaakt tussen 1935 - 1945 in de voorterweg 195 te Eindhoven in de wijk Stratum. Op deze foto ziet u links Johanna de Groot daarnaast Driek de Groot dan Johanna de Groot en tenslotte mijn moeder Sjaan de Groot. Herman de Groot staat niet op deze foto omdat hij naar missionarisreis was naar Aruba.

Top